Wie ben ik?

Ik ben Elke van BE JEWELS, gepassioneerd door mooie juwelen.
Wat eerst begon als een leuke bezigheid, is later uitgegroeid tot een echte volwaardige collectie. Voor mij is een juweel pas echt mooi als het een eigenheid heeft. Die eigenheid tracht ik ieder seizoen opnieuw in mijn collecties te brengen door middel van kleur, vorm en materiaal. Een verfijnd design gecombineerd met zuivere en duurzame materialen maken het hedendaags.
Onze juwelen zijn toegankelijk voor iedereen, want mooie juwelen hoeven niet altijd heel duur te zijn.

Afwerking

Wij zorgen ervoor dat u als klant optimaal kan genieten om ze te dragen!
Ze zijn allen nikkelvrij en anti-allergisch en om te vermijden dat onze juwelen zouden verkleuren door dagelijks gebruik, worden ze nog eens extra voorzien van een laag Rhodium.

Net dat tikkeltje meer ...

Onze collecties zijn exclusief gedesigned. Elke vrouw heeft recht op een eigenheid en die eigenheid trachten we iedere collectie opnieuw te verwerken. We zetten 2 keer per jaar een collectie neer met exclusieve, unieke fashionjuwelen, sjaals en uurwerken. Onze hoofdcollectie BE JEWELS zijn tijdloze designs passend bij elke vrouw en elke look. Naast BE JEWELS hebben we ook een specialere lijn BABEZA die veel uitgesprokener is. Opvallende kleurrijke juwelen voor vrouwen met een getypeerde eigen stijl.

Samenwerken of verdelen?

Op zoek naar een leuk juweeltje uit onze BE JEWELS en BABEZA collecties?
Vele schoonheidsinstituten, kapperszaken, kledingszaken en winkels van fantasiejuwelen hebben er reeds voor gekozen onze collectie te verkopen in hun zaak.
Wil je zelf onze collectie aankopen?
Neem dan gerust contact op met ons, we zijn reactief en helpen je graag verder.